Activiteiten

Sport & Spel

Iedere maandag organiseert de Alemse Rakkers een Sport & Spel avond voor al onze leden. Op maandag van 18u tot 19u voor groep 1 tot en met 4 (vanaf 4 jaar) en van 19u tot 20u voor groep 5 tot en met 8.  Sport en Spel wordt gegeven in het Dorpshuis, St. Odradastraat 17a te Alem. In de week van een feestdag (Kerstmis, Pasen en Pinksteren) of schoolvakantie is er geen Sport & Spel. Voor het behoud van het plezier en enthousiasme van de vrijwilligers die dit elke week begeleiden, zijn er een paar regels opgesteld. Klik hier voor ons reglement. Kijk voor actuele informatie altijd even op onze facebookpagina.

 

Knutselmiddagen

Omdat we ook dit seizoen grotere, iets moeilijkere, bewerkelijkere dingen maken waar we meer tijd voor nodig hebben zullen er twee knutselmiddagen gebruikt worden voor 1 knutselwerk. Hierdoor zullen er 4 knutselmiddagen zijn en 1 Bingo middag. Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat je niet op de beide knutselmiddagen kunt komen, dit is in principe geen probleem alleen is dan je knutselwerk niet af maar dat mag je dan thuis afmaken. Deze activiteiten worden gegeven in het Rakkershuukske. Kijk voor de exacte data en tijden in onze agenda of op onze facebookpagina). Hopelijk kom jij ook weer!

 

Rakkerskamp

Ieder jaar tegen het einde van het schooljaar organiseert de Alemse Rakkers een kamp voor al onze leden. Jaarlijks beleven we weer drie dagen lang nieuwe avonturen. Of het nou in de jungle is, in het circus of bij de Romeinen, altijd maken we er weer één groot raadselachtig avontuur van voor al onze leden. Voor deze activiteit vragen wij een kleine extra vergoeding naast de jaarlijkse contributie. Houd onze facebookpagina goed in de gaten voor inschrijven, data en tijden!

 

Overige activiteiten

Naast Sport&Spel, knutselmiddagen en het Rakkerskamp organiseren wij nog vele andere activiteiten voor onze leden. Zo zijn er jaarlijks activiteiten rond de herfstvakantie, met Sinterklaas, Kerst en Pasen. Houd onze facebookpagina goed in de gaten voor alle activiteiten!