header2022
headerfoto
sport-spel
previous arrow
next arrow

Activiteiten

Sport & Spel

Iedere maandag organiseert de Alemse Rakkers een Sport & Spel avond voor al onze leden. Op maandag (in de even weken) van 18u tot 19u voor groep 1 tot en met 4 (vanaf 4 jaar) en van 19u tot 20u voor groep 5 tot en met 8 (in de oneven weken).  Sport en Spel wordt gegeven in het Dorpshuis, St. Odradastraat 17a te Alem. In de week van een feestdag (Kerstmis, Pasen en Pinksteren) of schoolvakantie is er geen Sport & Spel. Voor het behoud van het plezier en enthousiasme van de vrijwilligers die dit elke week begeleiden, zijn er een paar regels opgesteld. Klik hier voor ons reglement. Kijk voor actuele informatie altijd even op onze facebookpagina.

Rakkerskamp

Ieder jaar tegen het einde van het schooljaar organiseert de Alemse Rakkers een kamp voor al onze leden. Jaarlijks beleven we weer drie dagen lang nieuwe avonturen. Of het nou in de jungle is, in het circus of bij de Romeinen, altijd maken we er weer één groot raadselachtig avontuur van voor al onze leden. Voor deze activiteit vragen wij een kleine extra vergoeding naast de jaarlijkse contributie. Houd onze facebookpagina goed in de gaten voor inschrijven, data en tijden!

Overige activiteiten

Naast Sport&Spel, knutselmiddagen en het Rakkerskamp organiseren wij nog vele andere activiteiten voor onze leden. Zo zijn er jaarlijks activiteiten rond de herfstvakantie, met Sinterklaas, Kerst en Pasen. Houd onze facebookpagina goed in de gaten voor alle activiteiten!